MegaRun 2020

Vol, maar meld je aan als reserve!

ALGEMENE INFORMATIE

DE BARREL

De auto dient aan alle wettelijke veiligheidsvoorschriften en eisen te voldoen en tijdens de gehele periode van de MegaRun voorzien zijn van een geldige APK. Het voertuig dient minimaal WA verzekerd te zijn. Als richtlijn dient de auto niet meer waard te zijn dan € 1.000,-. Maar je mag onbeperkt geld uitgeven aan het pimpen van je barrel. Het gaat natuurlijk wel om een oude bak dus de auto mag niet jonger dan 15 jaar. Uiteindelijk draait het er gewoon om dat jij aan de start verschijnt met je oude opgepimpte bak! Hoe gekker des te beter! Meemaken en erbij zijn!

MINIMUM LEEFTIJD?

De minimum leeftijd om mee te doen is 18 jaar, dan mag je meerijden! Om de auto te besturen moet je minimaal 2 jaar je rijbewijs hebben, dit is omdat wij chauffeurs met enige ervaring op de weg willen hebben.

SPONSOR?

Stel je voor; jet stamcafé wil jouw team sponsoren, dan is dit natuurlijk helemaal geen probleem! Plak vol die auto, hoe meer stickers des te meer geld voor benzine, eten & drinken! Ook is het natuurlijk altijd geweldige initiatief om een goed doel aan te koppelen!

WIJ KUNNEN HELAAS TOCH NIET MEE DOEN

LET OP! Bij annulering wordt GEEN inschrijfgeld terug gegeven. Wij raden aan om bij je reisverzekering een annuleringsverzekering af te sluiten, wat je dus ook bij een vakantie doet. Als je een goede reden hebt om te annuleren dan zal de verzekering niet moeilijk doen.

KEURINGSDAG EN STARTFEEST

Eigenlijk begint onze MegaRun al op zondag d.d. 7 juni. Op deze dag dienen alle auto's door onze technische staf gekeurd te worden. Na de keuring vindt er een laatste briefing van de organisatie plaats, met aansluitend een startfeest om de eerste MegaRun te vieren. Dit alles vindt plaats op de MegaRun camping.

KOSTEN?

Een startbewijs voor 1 team kost € 475,- (1 auto, inclusief 2 personen). Een extra persoon kost € 75,- Maximaal 5 personen per team. Een campingpas kost € 59,- per persoon.

WANNEER DIENEN WIJ HET INSCHRIJFGELD TE BETALEN?

Zodra je het officiële inschrijfformulier online volledig hebt ingevuld, kom je automatisch in het betaalscherm en dient er betaald te worden.

PIMPEN VAN DE AUTO?

Wat bedoelen wij met het pimpen van de auto, wij bedoelen hiermee dat je de auto origineel verkleed! Wat je ermee doet is helemaal aan jou maar hou het wel veilig, want auto's die wij niet veilig vinden mogen ook niet meerijden! Voorafgaand van de start worden alle auto's door technische crew van de MegaRun gecontroleerd op veiligheid.

PECH ONDERWEG?

Dat is nou even balen! Je staat met pech langs de kant. Hopelijk krijg je de auto zelf weer aan de praat. Mocht het niet lukken, dan sta je er nog niet alleen voor. Want alle deelnemers zijn verplicht te stoppen als je een ander team met pech langs de kant ziet staan. "Samen uit, Samen thuis".

ALCOHOL?

Aan het einde van de rit mag er natuurlijk bier worden gedronken! Samen gaan we er een Poar Neem'n! Maar tijdens de rit niet, dit is omdat alcohol en het verkeer niet goed samen gaan! Wanneer wij erachter komen dat dit toch gebeurd dan zetten we je uit de run! Veiligheid staat bij ons op nummer 1. Steekproefgewijs zullen er ook alcoholcontroles zijn.

CAMPING / HOTEL

Iedereen is vrij om te kiezen of ze op de MegaRun camping overnachten of zelf een hotelkamertje boeken in de buurt van de bestemming. Maar op de camping is qua beleving wel the place to be! Daar vinden de dagafsluiting feesten (inclusief de optredens van de artiesten) en prijsuitreikingen plaats. Ook voor een lekkere hap en een drankje wordt gezorgd (Nederlandse cateraar: Snackcircus).

Voor de mensen die een hotel boeken; Houdt er wel rekening mee dat zowel de start als finish altijd bij de MegaRun campings plaatsvinden.

KLINKT GOED, MAAR WIJ HEBBEN NOG GEEN AUTO...

Geen probleem, dit kan op een later tijdstip nog. Wel dienen de gegevens van de auto 2 maanden voor de start aan ons te zijn doorgegeven.

WANNEER ONTVANGEN WIJ NA INSCHRIJVING MEER INFORMATIE?

Ongeveer 4 a 5 weken voor de start ontvangt elk team alle benodigde informatie. Hierin staat o.a. belangrijke informatie over de landen, informatie over vignets, eindbestemmingen, etc. De 2 deurstickers van de MegaRun (met deelname nummer) en rally-schild worden dan ook opgestuurd ontvang je op de keuringsdag.

PRIJZEN

Je kan 2 prijzen (2 x € 500,- CASH!!) winnen:

  • De originaliteit prijs voor de mooiste / gekste barrel
  • De mooiste Night Barrel (Licht & special effects in het donker)